Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο / Σεισμοσ Τωρα : Jun 22, 2021 · σεισμός τώρα : - aidil's : Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της .

Μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε η δόνηση που σημειώθηκε στις 07:56 της κυριακής κοντά στην πόλη του ηρακλείου, . Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 .

Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο / Seismos Twra 4 1 Rixter Me
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο / Seismos Twra 4 1 Rixter Me from cdn.cnngreece.gr
Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο, στην κρήτη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα .

Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στο ηράκλειο.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο, στην κρήτη. Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Στο πλευρό του δήμου μινώα πεδιάδος ο δήμος ηρακλείου. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη .

Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε η δόνηση που σημειώθηκε στις 07:56 της κυριακής κοντά στην πόλη του ηρακλείου, . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στο ηράκλειο.

27 σεπτεμβρίου 2021 / 19:32 . Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο / Σεισμός 4 Ρίχτερ στο Ηράκλειο
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο / Σεισμός 4 Ρίχτερ στο Ηράκλειο from www.thepressroom.gr
Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο, στην κρήτη.

Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει .

27 σεπτεμβρίου 2021 / 19:32 . Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Στο πλευρό του δήμου μινώα πεδιάδος ο δήμος ηρακλείου. Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε η δόνηση που σημειώθηκε στις 07:56 της κυριακής κοντά στην πόλη του ηρακλείου, . Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο, στην κρήτη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σεισμός μικρής έντασης στο ηράκλειο κρήτης.

Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Στο πλευρό του δήμου μινώα πεδιάδος ο δήμος ηρακλείου. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο, στην κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε η δόνηση που σημειώθηκε στις 07:56 της κυριακής κοντά στην πόλη του ηρακλείου, .

Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο / Seismos Twra Sthn Krhth 5 3 Rixter
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο / Seismos Twra Sthn Krhth 5 3 Rixter from www.healthweb.gr
Στο δρόμο βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του ηρακλείου, από το κέντρο της πόλης, μέχρι και τα χωριά, καθώς ο εγκέλαδος χτύπησε με μεγάλη . Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε η δόνηση που σημειώθηκε στις 07:56 της κυριακής κοντά στην πόλη του ηρακλείου, . Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο, στην κρήτη. Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Στο πλευρό του δήμου μινώα πεδιάδος ο δήμος ηρακλείου. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης.

Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει .

Μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε η δόνηση που σημειώθηκε στις 07:56 της κυριακής κοντά στην πόλη του ηρακλείου, . Σεισμός 4,1 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της άρβης. Στο πλευρό του δήμου μινώα πεδιάδος ο δήμος ηρακλείου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ στο ηράκλειο. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σεισμός αναστάτωσε το ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι είναι 5,8 . Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού, ανέφερε ότι θα τους επισκεφτεί ή τώρα ή όταν ξανάρθει ενώ συμπλήρωσε ότι θα . Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο, στην κρήτη.

Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο / Σεισμοσ Τωρα : Jun 22, 2021 · σεισμός τώρα : - aidil's : Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της .. Οι πρώτες εικόνες που φτάνουν από το ηράκλειο, που ήταν και το επίκεντρο του σεισμού, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ ο κόσμος δείχνει . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σεισμός έγινε πριν από λίγο στο ηράκλειο της κρήτης. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 19:32 .